Talvitie Design

Talvitie Design - Palvelut

 

SISUSTUS- JA TILASUUNNITTELU

Talvitie Design tarjoaa sisustus- ja tilasuunnittelua yksityiskodeille sekä julki- ja toimitiloille. Hoidamme vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla niin uudis- kuin saneerauskohteetkin. Projektin laajuudesta riippuen suunnitelma voi sisältää täydelliset materiaali- ja kalusteluettelot malleineen, seinäprojektiot, pohjakuvat, detalji-piirustukset alihankkijoille sekä 3D-kuvat.

Kokonaisvaltaisen suunnittelun lisäksi hoidamme tarvittaessa kaiken, aina materiaalien hankinnasta kokonaisvaltaiseen toteutukseen asti.

Sisustuselementtien asiantuntijana suunnittelija säästää asiakkaan aikaa, vaivaa ja usein myös rahaa. Hän etsii sopivimmat kalusteet ja materiaalit ja yhdistelee ne toimivaksi, esteettiseksi kokonaisuudeksi, kaipaatpa sitten vain pientä apua tai suurta muutosta.

oh-ja-ruokailu.jpg

Talvitie Desingin pääasiallinen toiminta-alue on Etelä-Suomi, mutta tapauskohtaisesti voidaan keskustella myös projekteista muualla Suomessa.


SISUSTUSKONSULTAATIO

Konsultaatiokäynti on palaveri asiakkaan kanssa, jossa annetaan neuvoja täsmäkysymyksiin ja sisustusongelmiin. Kysymyksessä voi olla tilan väri-, kaluste-, tekstiili-, valaistus- tai pintamateriaalien suunnittelua, kalustejärjestyksen muutos tai toiminnallisuuden parantaminen.

Suunnittelun osa-alueet valitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja se voi tapahtua kohteessa, mutta tarvittaessa myös sisustus-, laatta-, tai tekstiilimyymälässä. Konsultaatiokäynnillä ei tehdä kohteesta varsinaista suunnitelmapiirrosta, kevyttä luonnostelua keskustelun lomassa voidaan tehdä. Jos konsultaatiokäynnin jälkeen haluatkin koko sisustussuunnitelman, vähennetään konsultaation hinta lopullisesta hinnasta. Konsultaatiokäynti kestää max. 2 tuntia.

DSC_0181-001.jpg

SISUSTUSKOULUTUS JA -LUENNOINTI

Suunnittelun lisäksi Talvitie Design on toiminut jo yli 13 vuoden ajan suosittuna luennoitsijana ja opintokokonaisuuksien vetäjänä eri sisustusalan oppilaitoksissa. Kysy luennointia myös messuille, seuroille, järjestöille tai henkilökuntasi virkistysiltaan.

minifarmi-2017-019-001.jpg

STAILAUS

Asuntostailauksia kiinteistövälitysfirmoille ja yksityiskoteihin. Onnistuneella stailauksella parannat asunnon houkuttelevuutta ja arvoa myyntitilanteessa.

stailaus.jpg

SISÄLLÖNTUOTANTO

Valokuvaaminen sekä sisällöntuotanto alan lehtiin ja sosiaaliseen mediaan on osa toimintaamme.
Julkaisut esim.

  • Koti ja Keittiö 11/2016 lehden kansikuva ja jutun kuvat

  • Kodin kuvalehti 6/2018 ”Täydellistä kannattaa odottaa”-jutun kuvat

  • Uudenkaupungin Vanhat Talot-kirjan kaikki kuvat

sivu-Aalto-3.jpg